14 недільних порушників кордону приїхали в пункт пропуску для оформлення.

 

14 осіб із групи людей, яка незаконно перетнула державний кордон у ПП «Шегині» 10 вересня, уже прибули на цей пункт знову для оформлення документів, адміністративні протоколи на них передано до суду, повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, передає Інтерфакс-Україна.

 

«Держприкордонслужба України заявляла, що всі особи, які незаконно перетнули кордон у групі з Міхеїлом Саакашвілі, мають знову прибути в Шегині для оформлення протоколів. 14 громадян уже це зробили. Ми оформили адміністративно-процесуальні документи і передали їх до суду», – розповів Олег Слободян.

 

При цьому він зазначив, що переважно це представники ЗМІ, жодного народного депутата серед цих людей немає.

 

Як повідомляв Z, сьогодні, 12 вересня, зранку представники ДПСУ прибули в готель «Леополіс» у Львові, де зупинився Міхеїл Саакашвілі, аби вручити політику протокол, однак у них виникли труднощі – спочатку прикордонників не впускали в готель, а потому прес-служба РНС заявила, що протокол вручили з порушенням. Проте лідер РНС ознайомлюється з документом в присутності адвокатів і ЗМІ.

 

«Згідно з інструкціями, такий протокол вони мали вручити протягом трьох годин від моменту, коли, на їхню думку, було здійснено правопорушення. А зараз іде вже третя доба», – заявила прес-секретар партії Мар'яна Поштар.

 

Сам же Міхеїл Саакашвілі при цьому заявив, що з великою повагою ставиться до українських прикордонників.

12.09.2017