В офісі Петра Димінського – обшуки.

 

У головному офісі львівського бізнесмена Петра Димінського тривають слідчі дії, передає ТСН.

 

Біля офісу стоїть автобус із правоохоронцями в повному екіпіруванні. Двері до офісного приміщення зачинені. При цьому співробітники, як і львівські правоохоронці, не коментують подій. Місцеві слідчі посилаються на те, що обшук проводять київські колеги.

 

Речник ГУ НП м. Києва Ярослав Тракало підтвердив, передає Zaxid.net, що слідчі Головного слідчого управління Нацполіції України проводять слідчі дії у справі резонансного ДТП, внаслідок якого 18 серпня загинула 31-річна Наталя Тріла.

 

«Слідчі дії у Львові відбуваються у кримінальному провадженні, порушеному через ДТП, в якому загинула жінка. Вони розпочалися, можуть тривати і день, і два. Про їх результати обов’язково повідомимо», – сказав він.

 

Як повідомляв Z, учора суд відпустив зі СІЗО під цілодобовий домашній арешт охоронця Петра Димінського Андрія Борща, який заявив, що саме він був за кермом автівки, що вбила жінку. Водночас очевидці заявляли, що автомобілем кермував саме Петро Димінський.

 

Наразі результатів ДНК-аналізу Андрія Борща, що допоможуть з’ясувати його причетність чи непричетність до аварії, не оприлюднюють. А Петро Димінський, коли отримав виклик на допит у якості свідка і попередження про відбір ДНК-матеріалу, вилетів за кордон.

06.09.2017