У міськраді заявили, що в місті досі є переповнені сміттєві майданчики.

 

У Франківському районі Львова сміття досі не вивезене з 14-ти контейнерних майданчиків. В інших районах міста відходи вивезені, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Як повідомив в.о. голови Франківської РА Орест Тимчишин, зараз у районі не вивезено сміття з 14-ти контейнерних майданчиків: на вул. Котляревського, 49; Метеорологічній, 3; Кастилівці, 20; Захарієвича, 2; Мельника, 8а; Єфремова, 37; Ожешка, 11; Коновальця. 97; Коновальця, 101; Кульпарківській,147; Пулюя, 2; Науковій, 9, 11; Науковій, 19-21; Науковій, 53.

 

У Личаківському, Галицькому, Шевченківському, Сихівському та Залізничному районах очищені всі контейнерні майданчики», – ідеться в повідомленні.

 

Як повідомляв Z, у Львівській облдержадміністрації нині заявили, що все сміття з міста вже вивезене.

 

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що велику частину сміття вивезли не на полігони, як обіцяв Олег Синютка, а на перевантажувальну станцію на вулиці Північній у межах міста.

 

За інформацією заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, на перевантажувальних станціях є 4,5 тис. т сміття.

14.07.2017