Міськрада планує створити нове теплопостачальне підприємство.

 

Івано-Франківська міська рада планує створити комунальне підприємство «Екоенергетичні системи Івано-Франківська» («ЕЕС-ІФ»), що надаватиме послуги з постачання теплової енергії та гарячої води, передає Курс.

 

Проект рішення сьогодні, 19 червня, на засідання виконкому вніс з голосу міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Члени виконкому без обговорення одноголосно його підтримали, завтра проект рішення має розглянути сесія міської ради.

 

У документі зазначено, що КП «ЕЕС-ІФ» надаватиме комунальні послуги з виробництва та транспортування теплової енергії та централізованого постачання гарячої води.

 

Додатковими видами діяльності підприємства буде виконання проектних, будівельних, монтажних та ремонтних робіт; метрологічне забезпечення теплового господарства, метрологічний контроль за застосуванням, ремонтом і зберіганням засобів вимірювань; виконання технічних експертиз; здійснення вантажних перевезень; оптова та роздрібна торгівля продовольчими та промисловими товарами; проведення семінарів та тренінгів тощо.

 

Статутний капітал КП «ЕЕС-ІФ» становитиме 10 млн грн. Підпримство зареєструють за адресою: Незалежності, 161, де зараз розміщене КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія».

 

На сьогодні в Івано-Франківську послуги з постачання теплової енергії та гарячої води надають ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія».

19.06.2017