Патрульна поліція міста оголосила новий набір працівників.

 

У Тернополі на роботу запрошують 116 інспекторів-поліцейських управління патрульної поліції, інформує ГУ Нацполіції Тернопілля.

 

Подати анкету можна до 11 липня. Усі охочі мають пройти шість конкурсних етапів та набрати відповідну кількість балів. Основні вимоги до кандидатів – бути громадянином України віком від 21 до 35 років із повною загальною середньою та вищою освітою. Обов’язкова наявність посвідчення водія категорії «В».

 

Перший етап – подача заявки на участь на сайті департаменту патрульної поліції та збір документів, необхідних для вступу у лави Національної поліції. Їх прийматимуть в УПП на вулиці Котляревського, 24.  

 

Другий етап – тестування на загальні здібності, логічне мислення та знання законодавства. Третя сходинка – медичне обстеження. Після цього майбутні патрульні мають продемонструвати свої фізичні здібності. Перевірятимуть кандидатів і під час складання психологічних тестів. Останній етап – співбесіда з членами комісії з набору до поліції.

 

За словами т.в.о. начальника управління патрульної поліції Тернополя Олега Сорокового, кандидати проходитимуть спецперевірку відповідно до Законів про Нацполіцію, запобігання корупції та очищення влади. Триватимуть відбіркові етапи декілька місяців. Обиратимуть лише найкращих та достойних. Далі новоприбулі патрульні поїдуть на навчання. І лише після цього поліцейські візьмуться до виконання поставлених завдань.

 

Патрульні служитимуть у роті з обслуговування доріг державного значення та тактичній роті з охорони громадського порядку.

 

Окрім того, у Нацполіцію Тернопільської області запрошують поліцейських секторів реагування патрульної поліції, у серпні-вересні добиратимуть слідчих та дільничних офіцерів, а у жовтні – поліцейських у роту особливого призначення «Тернопіль».

13.06.2017