Справу Юрія Гольця передали до суду.

 

Військова прокуратура Західного регіону України завершила досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

 

Про це повідомили у прес-службі Військової прокуратури Західного регіону.

 

«Установлено, що за грошову винагороду в розмірі 700-800 тис. грн вказаний посадовець пообіцяв посприяти в укладенні ЛМР із суб’єктом господарювання договорів на проведення капітального ремонту будинків та не створювати перепон у проведенні розрахунків за ними. Загалом зловмисник планував укласти такі договори на суму 10 млн грн. Розмір хабара мав становити 7-8% від ціни кожного з договорів», – ідеться в повідомленні.

 

Як повідомляв Z, ідеться про Юрія Гольця, якого затримали 17 листопада 2016 року у центрі Львова під час одержання чергової частини хабара в розмірі 80 тис. грн.

 

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Франківського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

 

Окрім того, у листопаді минулого року у справі Грибовицького сміттєзвалища прокуратура Львівської області оголосила про підозру уже екс-начальнику управління житлового господарства Львівської міськради Юрію Гольцю. Звинувачення стосувалися питання діяльності департаменту житлового господарства та інфраструктури в частині контролю дій ЛКП «Збиранка» щодо складування сміття та обвалу на полігоні в Грибовичах.

26.05.2017