Володимир Кличко: I'll be back.

 

Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко натякнув, що має намір продовжити спортивну кар'єру.

 

Прощаючись із Лондоном після поразки британцеві Ентоні Джошуа на стадіоні "Вемблі", Кличко написав на своїй сторінці у Facebook: "Залишаю Лондон із відчуттям, що від суботнього вечора боксу виграли всі, зокрема вболівальники і навіть я. Cheers & I'll be back!"

 

29 квітня Володимир Кличко програв титульний бій з Ентоні Джошуа за вакантні чемпіонські пояси у версіях IBO та WBA Super, а також пояс IBF (котрий належав Джошуа). Арбітр перервав поєдинок в 11-му раунді після двох нокдаунів, зафіксувавши перемогу Джошуа технічним нокаутом.

 

Бій на леґендарному стадіоні "Вемблі" у Лондоні був надзвичайно напруженим, тепер оглядачі та боксери трактують його як найцікавіший у суперважкій вазі за багато-багато років. Джошуа та Кличко демонстрували видовищний бокс, почергово перехоплюючи ініціативу. У п’ятому раунді Володимир побував у першому нокдауні, та в шостому раунді причмелив своїми ударами конкурента й був близьким до перемоги. В інтерв'ю після бою 41-річний Володимир скаже: не сподівався від 27-літнього Джошуа, що той отямиться. "Я був упевнений, що це моя ніч і що у мене ще буде шанс", – скаже Кличко.

 

На ринзі ж, одразу після поразки, Кличко не став розмірковувати про можливість реваншу (хоча така опція передбачена контрактом) і сказав, що потребує проаналізувати свій бій.

 

02.05.2017