Олег Гончарук призначив собі нового заступника.

 

Згідно з розпорядженням голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олега Гончарука, екс-голову Городенківської РДА Богдана Кобилянського призначено заступником голови ОДА, інформує ЗіК.

 

Богдан Кобилянський з жовтня 2015 року працював головою Городенківської районної державної адміністрації.

 

Закінчив Тернопільський державний педагогічний інститут за спеціальністю вчитель географії і біології, а також Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу. Магістр державної служби. Нагороджений грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом». Депутат Івано-Франківської обласної ради.

 

Згідно з декларацією про доходи, пише Фіртка, у заступника голови Івано-Франківської ОДА шість земельних ділянок у селі Вікно Городенківського району, а у власності дружини Богдана Кобилянського – дві земельні ділянки у селі Вікно та дві земельні ділянки в місті Городенка.

 

Також на дружину зареєстрований єдиний будинок у власності сім'ї, що розташований у місті Городенка.

 

Крім того, в заступника голови ОДА Богдана Кобилянського є неоформлена спадщина за заповітом – це будинок на 68 м2 в селі Вікно Городенківського району та земельна ділянка 2500 м2.

 

Минулого року чиновник на роботі в Городенківській районній державній адміністрації Івано-Франківської області заробив 161 729 грн, ще 2109 грн отримав від надання майна в оренду.

 

Також торік чиновник отримав кредит на суму 61924 грн. Про автомобілі та цінні подарунки у декларації не написано.

24.04.2017