Обласна організація УГП має нового керівника.

 

Тернопільську обласну організацію Української Галицької партії очолив Олег Вітвіцький, а Ігор Велиган, який займав цю посаду раніше, став першим заступником голови політради, повідомляє TeNews.

 

«Ми не станемо нести відповідальність за інших, проте пропонуємо нові, зрозумілі й прозорі правила партійного будівництва. Ми творимо партію, де ніхто не може бути "вічним" керівником, де рішення ухвалюються в демократичний спосіб, де робота направлена на постійну співпрацю з мешканцями нашого краю.

 

Наголошую, не лише у виборчий період, а саме тут і зараз ми готові до реалізації важливих для тернополян проектів. Це і захист Дністра від забудови ГЕС-ів, це і скасування абонплати за газ, це і сприяння у приватизації житла в гуртожитках.

 

Не так давно хтось із політичних експертів назвав УГП партією, яка працює без вихідних. Так воно насправді і є. А з посиленням і розширенням нашої команди на Тернопільщині, сподіваюсь, ця робота стане вдвічі ефективнішою і результативнішою. Буду щиро радий, якщо до лав УГП і надалі зголошуватимуться ті, хто готовий розпочинати зміни у державі з власного будинку, вулиці, міста чи села, хто прагне взяти на себе відповідальність за стан справ у Галичині й усій соборній Україні», – сказав Олег Вітвіцький.

 

Олег Вітвіцький – кандидат історичних наук, лідер громадсько-політичного об’єднання «Українська справа», автор дитячих книг про історію УПА.

13.04.2017