Міськрада продовжила дію тимчасових договорів з автобусними перевізниками.

 

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 31 березня, ухвалив рішення «Про забезпечення перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування», продовживши дію тимчасових угод з перевізниками до 30 червня, повідомляє Дивись.Інфо.

 

Як повідомляв Z, конкурсу на перевезення у Львові досі не провели, тому що його оскаржують у судах.

 

«Останнє – це рішення дніпровського суду, який заборонив укладати тимчасові договори з перевізниками. В нас вже були укладені тимчасові договори, які закінчуються сьогодні. Ми пропонуємо внести зміни до цих тимчасових договорів і  продовжити їх до 30 червня. Можливо, завтра ми отримаємо новий позов, наприклад, із Запоріжжя чи Полтави. Ми це робили у дуже швидкому порядку, не публічно – мушу це визнати, я боялася, що зараз, за 5 хвилин до засідання виконкому, буде ще якесь рішення суду. Сподіваюся, перевізники ці договори сьогодні отримають», – розповіла Гелена Пайонкевич.

 

«Це цільова атака невідомих осіб, які, використовуючи недосконалість чинного законодавства, роблять судові рішення у різних містах України, щоби заблокувати рух транспорту у Львові», – заявив Андрій Садовий.

 

Як повідомляв Z, через підозру в неконкурентних умовах конкурсу, а також через підозру комунального перевізника АТП-1 в махінаціях із придбанням автобусів, кількома рішеннями суду конкурс на міські перевезення був заморожений аж до остаточного вирішення всіх судових спорів.

31.03.2017