Андрій Садовий прокоментував протести таксистів.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував акцію протесту, що її вчора влаштували львівські таксисти, заблокувавши рух у середмісті.

 

За словами Андрія Садового, місцеві акції таксистів є фактично безрезультатними, адже ані міська, ані обласна ради не мають впливу на сервіси Убер та Яндекс.Таксі, передає «Львівська хвиля».

 

«А стосовно Убера – це американська компанія, яка розташована на біржі, тобто публічна компанія. Тому треба просто розуміти, що є певна конкуренція. Будь-які наші дії – це буде порушення чинного законодавства, тому що це не наша компетенція. Це компетенція державної інспекції по транспорту, яка знаходиться в підпорядкуванні Міністерства транспорту», – заявив Андрій Садовий.

 

Наступну акцію протесту львівські таксисти анонсували на 1 травня, якщо їхні вимоги про виведення з міста сервісів виклику таксі не буде виконане.

 

Тим часом у соцмережах ширяться негативні відгуки як про роботу самих львівських таксистів, так і про їхню акцію. «#мененевзяливубер», – жартуть містяни про протестувальників.

31.03.2017