Суд допитав потерпілого у справі головного патрульного міста Дмитра Міхальця.

 

Сьогодні, 20 лютого, Івано-Франківський міський суд провів засідання у справі головного патрульного міста Дмитра Міхальця – його обвинувачують у побитті Івана Чайковського, який прийшов до нього в кабінет, аби патрульні відкликали складену на нього постанову за порушення ПДР. Під час засідання відбувся допит Івана Чайковського, інформує Курс.

 

«Тоді він (Дмитро Міхалець) відчинив двері і сказав: виходь з кабінету. Я відмовився, він схопив мене за руку, шарпнув. Коли я сказав, що вийду сам, тільки заберу зі столу документи, він мене шарпнув і я впав до підлоги. Після того вони позбирали мої документи і я вийшов», – розповів Іван Чайковський.

 

Він визнає, що порушив ПДР, але вважає порушення незначним. Чоловік не впевнений, що Дмитро Міхалець кинув його на підлогу умисно і каже, що травм від падіння не зазнав, але ще не вирішив, чи подаватиме цивільний позов.

 

Адвокат нагадав, що судмедекспертиза підвердила синці на руках у потерпілого.

 

Як повідомляв Z, інцидент стався 6 вересня минулого року. Дмитро Міхалець визнав, що розмова між ним та Іваном Чайковським була емоційною, проте звинувачення у побитті чоловіка не визнає. 26 жовтня прокуратура оголосила Дмитрові Міхальцю про підозру.

 

Суд призначив наступне засідання на 15 березня.

20.02.2017