У нічному клубі побились поліцейські і депутатська компанія.

 

В Івано-Франківську у ніч на сьогодні, 27 грудня, у нічному клубі «Ельдорадо» виник конфлікт між поліцейськими, які там відпочивали та компанією, в якій був депутат міської ради від Укропу Віталій Мерінов, пише Галка.

 

Віталій Мерінов розповів, що між його друзями виник інцидент з компанією імовірно нетверезих молодиків. Останні ніби-то шукали причини до суперечки. Вияснення стосунків перенеслося на вулицю. Після невеликої штовханини, в якій, як стверджує Віталій Мерінов, участі не брав, один з молодиків написав заяву у поліцію.

 

Сам депутат каже, що намагався залагодити конфлікт, але представники «п’яної компанії» постійно наголошували, що «посадять» опонентів.

 

У прес-службі Управління патрульної поліції підтвердили факт, у потерпілого, який є патрульним поліцейським – травма голови, перелом щелепи чи лицевої кістки. У поліції наголошують, що учасники бійки не були на роботі, а всі обставини інциденту вивчатиме слідство.

 

За фактом заподіяння тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження, а постраждалий вказав, що фігурантом бійки був депутат міської ради Віталій Мерінов.

27.12.2016