У міськраді обіцяють до кінця року забезпечити житлом родини загиблих в АТО.

 

В Івано-Франківську 7 членів родин загиблих в АТО бійців та 7 інвалідів І-ІІ групи, які були поранені в зоні бойових дій на Сході, будуть забезпечені житлом, повідомляють у міській раді.

 

«Обсяг фінансування за програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов» для Івано-Франківщини на 2016 рік збільшили. Він становитиме ще додаткові 5 892 500 грн, з них, прогнозовано, близько 2,5 млн. грн надійде конкретно в обласний центр», - інформують у виконавчому комітеті.

 

Цьогоріч за цією ж програмою з держбюджету Івано-Франківськ вже отримав 5 045 770 грн. Це дало змогу в грудні виділити матеріальну допомогу 5 сім'ям загиблих та трьом учасникам війни на сході України. Окрім того, днями з міського бюджету виділили кошти для купівлі квартир сім'ї загиблого та двом ветеранам АТО на загальну суму 2 377 200 грн.

16.12.2016