Стартував прийом заявок на ґранти від Urban Space 100.

 

Від 15 грудня до 15 січня в Івано-Франківську триватиме прийом заявок у рамках ґрантової програми від Urban Space 100, що спрямована на підтримку некомерційних проектів розвитку міста, інформують Версії.

 

Подаватись до участі в програмі можуть некомерційні проекти, які реалізуються в м. Івано-Франківськ.

 

Виділені кошти можуть бути скеровані на рахунок чинної неприбуткової організації (громадська організація, благодійний фонд тощо), тому учасникам, які не є членом чи засновником такої організації, рекомендовано знайти партнерську організацію, що реалізує подібні проекти, для оформлення документації в разі підтримки проекту.

 

Статутом організації має бути передбачене право отримувати безповоротну фінансову допомогу на реалізацію проектів.

 

Проект на розгляд загальних зборів подається через одного із засновників Urban Space 100, з якими можна сконтактуватись через соцмережу Facebook.

 

«Сконтактуйте з одним із учасників Urban Space 100, запропонуйте йому підтримати вашу ідею та подати ваш проект на розгляд для отримання фінансування. Рекомендуємо в першу чергу звертатися до одного з учасників, які мають можливість розглянути ваш проект швидше, ніж інші. Зі списком учасників та детальними правилами подачі можна ознайомитися на сайті Теплого міста», – йдеться в повідомленні.

 

«Якщо ви надіслали запит учаснику і не отримали на нього відповідь або отримали неґативну відповідь, це не означає, що ви не можете звертатися до інших. Будьте зацікавлені знайти прихильника вашої ідеї серед одного із засновників Urban Space 100 і переконати його подати ваш проект на розгляд для отримання фінансування», – зазначають ініціатори.

 

На сайті «Теплого міста» можна також знайти форму для подачі заявки з додатками. Також до заявки варто додати коротке відеозвернення від авторів проекту з його презентацією у довільному форматі тривалістю до трьох хвилин.

 

Проекти обираються учасниками Urban Space 100 після попереднього обговорення їх на загальних зборах, що відбуваються чотири рази на рік.

 

Учасники ознайомлюють інших із проектами, які вони отримали на розгляд, і після обговорення обирають проекти голосуванням.

 

Urban Space 100 не викладає результати голосування і не коментує рішення учасників, а лише оголошує ті проекти, які дістали підтримку.

15.12.2016