Сьогодні відбудеться матч групового етапу Ліги Європи Шахтар-Коньяспор.

 

Сьогодні, 24 листопада, о 20 год. у Львові на стадіоні «Арена Львів» розпочнеться матч групового етапу Ліги Європи між донецьким «Шахтарем» і турецьким «Коньяспором».

 

За даними правоохоронців, матч на «Арені Львів» відвідають близько 12 тис. вболівальників, зокрема близько 800 футбольних фанів з Туреччини, інформує прес-служба ГУ Нацполіції Львівщини.

 

Відтак, громадську безпеку у місті та поблизу стадіону пильнуватимуть понад 700 правоохоронців – працівники підрозділів Львівського обласного управління поліції та управління патрульної поліції Львова.

 

Правоохоронці звертаються до вболівальників з проханням приїжджати на стадіон завчасно, аби не створювати черги та дотримуватись правил поведінки на стадіоні під час перегляду матчу.

 

Поліціянти попереджають про речі, заборонені до пронесення у чашу стадіону, які у вболівальників при вході перевірятимуть стюарди, а також про неприпустимість перебування у публічному місці у стані алкогольного сп’яніння.

 

Працівники поліції нестимуть службу по охороні публічного порядку на території поблизу стадіону «Арена Львів», особливу увагу також приділять центральній частині міста, автобусним станціям та залізничному вокзалу, куди прибуватимуть вболівальники.

24.11.2016