Через вибух у багатоповерхівці загинула людина.

 

У Шевченківській районній адміністрації повідомили, що у Львові на вул. Грінченка у багатоповерховому житловому будинку вчора, 6 листопада, близько 19 год. стався вибух в квартирі. Загинув її 33-річний мешканець. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

«За попередніми даними, надзвичайна ситуація сталась у квартирі в результаті вибуху стороннього предмету. Загинула людина. Загрози обвалу нема. Хвилею вибуху в квартирі вирвало батареї. У цей будинок тимчасово припинено постачання води, електроенергії. На місці працюють всі служби», - зазначив Олександр Удовенко, голова Шевченківської РА.

 

Станом на 23 год. 6 листопада подачу води й електроенергії в будинок відновили, додали сьогодні в міській раді.

 

Водночас у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили, що за попередніми даними в квартирі відбувся вибух вибухонебезпечного пристрою, наразі проводиться дослідча перевірка.

 

У патрульній поліції Львова повідомили, що 6 листопада о 3-й год. ранку на вул. Грінченка затриманий чоловік з вибухівкою і зброєю.

 

«У руках чоловіка за попередньою інформацією була РГД-5 із запалом, в кишені лежала тротилова шашка вагою 200 грамів та запал до неї. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. При перевірці сумок виявили 8 магазинів АК 5,45, штик-ножі та ніж, радіостанції, металошукач, компас, гарнітури до рації та інші особисті речі. Чоловіка доставили у Шевченківський відділ поліції. Він раніше судимий за грабіж поєднаний з насиллям та хуліганство вчинене групою осіб», – ідеться в повідомленні патрульних.

07.11.2016