Гілларі Клінтон перемогла в останньому раунді виборчих дебатів.

52 відсотки телеглядачів визнали, що кандидатка від Демократичної партії була переконливішою за свого опонента-республіканця Дональда Трампа.

 

 

Як повідомив у четвер, 20 жовтня, телеканал CNN, прихильність до Трампа висловило лише 39 відсотків телеглядачів.

 

Третя зустріч суперників у президентських перегонах відбулася в Лас-Вегасі, в Університеті Невади, увечері в четвер, 19 жовтня. Перед початком дебатів, як і попереднього разу, Клінтон і Трамп не потиснули один одному руки.

 

У заключному поєдинку знову порушувалися теми економіки, політики безпеки і міґрації. Клінтон і Трамп також згадали недавні скандали, пов'язані з їхніми суперниками.

 

На цей раз велику увагу було також приділено втручанню Росії в президентську кампанію в США і російському президенту Володимиру Путіну. Гілларі Клінтон звинуватила російський уряд в шпигунстві за американцями, в кібератаках на урядові й партійні сайти і в передачі інформації інтернет-сайту Wikileaks.

 

Кандидатка від Демократичної партії дорікнула своєму опонентові, що той відмовляється звинуватити Росію в гакерських нападах на США. Клінтон назвала Трампа «маріонеткою Путіна, котра танцює під його дудку», і додала, що саме цим пояснюється симпатія, яку віддає Трампу російський президент. «Це тому що Путін хотів би побачити маріонетку на посаді президента», – підсумувала Клінтон.

 

У відповідь кандидат від Республіканської партії назвав маріонеткою Клінтон. «Їй не подобається Путін, тому що Путін перехитрив її в Сирії і всюди», - відбивався Трамп.

 

Нагадаємо, що президентські вибори в США пройдуть 8 листопада.

20.10.2016