Керівник обласної поліції прокоментував хабарництво свого підлеглого.

 

Начальник ГНПУ Олександр Богомол прокоментував випадок хабарництва у районному відділі поліції Кременця, що ствся після того, як поліціянти щойно пройшли переатестацію, інформує ЗЗ.

 

«Цей працівник пройшов атестацію по другій категорії у Тернополі. Кожен повинен відповідати за те, що робить. Щоранку на перезміні, коли на зв’язку є всі райони, ми обговорюємо, що відбувається в області, і я зачитую всі події, пов’язані з особовим складом по Україні: там первищення службових повноважень, там на хабарі попався, там відносно поліцейського вчинено злочин і так далі.

 

Тобто людей які, не попереджені, що цього робити не можна, немає. Вчинив – буде відповідати. Ніхто ніяку інформацію приховувати не буде, ніхто його захищати не буде.

 

Зрозуміло, людина має право на захист, людина найняла собі адвоката чи держава йому дасть адвоката. Нехай захищається, як хоче. За результатами розслідування будуть ухвалені відповідні кадрові рішення. Є відкрита робота з внутрішньою безпекою, зі службою безпеки України, з прокуратурою з іншими державними органами. Останнім часом активно працюють всі служби», – сказав Олександр Богомол.

 

Як повідомляв Z, правоохоронця затримала СБУ під час отримання хабара у розмірі 8тис. грн, за які він обіцяв закрити кримінальне провадження щодо шахрайства.

11.10.2016