7 фірм змагаються за право звести сміттєпереробний завод.

 

У Дрогобичі 3 жовтня засідала робоча група із оголошення конкурсу проектів для побудови у місті сміттєпереробного заводу. З італійською фірмою із утилізації сміття укладено протокол про наміри. Проте конкурс триває, повідомили в прес-службі львівського осередку партії УКРОП.

 

Для 7 фірм, що виявили бажання побудувати сміттєпереробний завод у Дрогобичі, складуть «карту запитань», аби вибрати найкращу пропозицію.

 

На минулому засіданні депутати обговорювали необхідність зустрічі із представниками італійської фірми з утилізації сміття. За словами депутата Дрогобицької міськради Олени Жуковської, представники комісії хочуть чітко зрозуміти, який саме проект пропонує інвестор, але не відкидають й розгляд інших пропозицій.

 

Водночас зазначається, що ділянку для побудови сміттєпереробного заводу в Дрогобичі уже визначили.

 

«Наразі, італійці виглядають найбільш прийнятними партнерами. Саме на їх заводі у Словенії влітку Олена Жуковська побувала особисто, голова міської ради Дрогобича відвідав такий завод в Італії. Перевага саме цього претендента й у тому, що кошти для побудови він знайде сам. Місту не доведеться вкладатись у цей бізнес», – йдеться у повідомленні.

 

Раніше Дрогобич отримав пропозицію будівництва сміттєпереробного заводу від німців.

06.10.2016