Кличко викупить 100 м на центральній площі міста.

Учора, 7 квітня, після відвідин Львова столичний міський голова Віталій Кличко з діловим візитом побував у Дрогобичі, де зустрівся з очільником міста Тарасом Кучмою, передає ЗіК.

 

Тарас Кучма зазначив, що попри різну «вагову категорію» міст, вони могли би співпрацювати, зокрема, Дрогобич хотів би перейняти досвід впровадження карти містянина та роботи центру комунального сервісу.

 

Міський голова Дрогобича порадив Віталієві Кличку у рік 160-річчя від дня народження Івана Франка почати спорудження у Києві монументу письменнику.

 

У свою чергу, Віталій Кличко захоплювався «архітектурним шармом» Дрогобича та зацікавився місцевою сіллю. Також він дав пораду місцевій владі – не розпорошувати зусилля на безліч проблем, а відремонтувати одну вулицю.

 

Щодо ремонту, то Тарас Кучма розповів, що влада міста має намір реконструювати місцеву площу зі залученням пайових внесків усіх, хто таким чином хоче вписати своє ім’я в історію міста. На це Віталій Кличко погодився профінансувати придбання ста квадратних метрів бруківки для вимощення площі.

08.04.2016