У Вишнівці Збаразького району сьогодні, 14 березня, відкрили другу в області поліцейську станцію, розповів виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції Тернопільської області Олександр Богомол, передає Досьє 102.

 

«Три дні тому в Тернополі запрацювала нова патрульна поліція. За рік-півтора на вулиці всіх міст і містечок вийдуть патрульні, але ми так довго чекати не будемо. Про публічну безпеку людей маємо дбати вже сьогодні. Саме це й зібрало нас сьогодні у Вишнівці. Шановні жителі містечка та навколишніх сіл, тепер вам не потрібно буде долати кілометри до райцентру чи подовгу чекати на прибуття дільничного. Поліцейські відтепер поруч з вами», – зазначив Олександр Богомол під час відкриття.

 

На Вишнівецькій поліцейській станції працюватимуть семеро досвідчених працівників поліції.

 

Як повідомляв Z, перша в Україні станція поліцейських відкрилася на Тернопільщині у Бучацькому районі у селищі Золотий Потік. Станцію відкрили за фінансування об’єднаної територіальної громади. Протягом двох місяців поліцейські станції мають з’явитись в усіх районах області.

14.03.2016