Організатори концерту російського репера скасували захід.

В Івано-Франківську скасували концерт російського репера Гуфа, що був запланований на 25 лютого і проти якого виступала громадськість, передає Галка.

 

«У зв’язку з технічними причинами та великим несподіваним соціально-політичним конфліктом у суспільстві концерт Гуфа в Івано-Франківську 25 лютого скасовано. Білети можна повернути у місцях купівлі. Вибачте за незручності. Артист та організатори дуже хочуть провести концерт, та обов’язково проведуть у майбутньому, коли ситуація зміниться. Дякуємо за розуміння, чекайте нових концертів у м. Івано-Франківськ», – написали організатори.

 

Раніше мешканці міста створили петицію, аби концерт скасували.  Щоправда, вона зібрала лише 159 підписів з 250-ти потрібних. А дехто пропонував, аби на захід прийшов військовий комісар з повістками для фанатів репера.

 

Депутат міської ради Віталій Мерінов розповів, що йому вдалося вийти на організатора цього концерту – вони зрозуміли, що такий захід на Івано-Франківщині є передчасним.

 

«Окрім того, що репер представляє країну-агресора, у його ліриці дуже багато слів про вживання наркотиків. Місцева молодь думає, що це – не найкраща творчість, яка допоможе розвитку людини», – прокоментував депутат.

10.02.2016