Облдержадміністрація шукає керівників для трьох департаментів.

У Львівській обласній державній адміністрації продовжується відбір кандидатів на керівників трьох департаментів, повідомили в прес-службі ЛОДА.

 

Так, в облдержадміністрації вакантними є посади директора департаменту економічної політики, департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження і департаменту дорожнього господарства, транспорту і зв’язку.

 

«Участь у відборі можуть взяти особи, які є громадянами України; не досягли встановленого граничного віку перебування на державній службі (65 років); мають вищу освіту (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, магістр); мають загальний трудовий стаж роботи не менше п’яти років», – йдеться у повідомленні.

 

Кандидатури відбиратиме спеціальна конкурсна комісія у складі дев’яти осіб. Для участі у попередньому відборі слід до 10 лютого 2016 року подати наступні документи: заяву та згоду на обробку персональних даних; аплікаційну форму; копії документів про вищу освіту (з додатками до диплому); копію паспорта громадянина України; копію трудової книжки.

 

За результатами розгляду кандидати на посади керівників структурних підрозділів ОДА допускаються до тестування. Після успішного складання тесту вони пройдуть співбесіду з членами конкурсної комісії, за результатами якої комісія обере кандидатів, яких рекомендуватиме голові облдержадміністрації для призначення на відповідну посаду.

 

Детальнішу інформацію можна дізнатись у відділ кадрової роботи та нагород апарату облдержадміністрації.

27.01.2016