Синютка подав на погодження Порошенку голів трьох РДА.

Голова Львівської обласної державної адміністрації після пропозицій конкурсної комісії, що розглянула 26 кандидатур, подав на погодження Президентові трьох претендентів на посади голів Бродівської, Мостиської та Сокальської районних адміністрацій, повідомили в прес-службі ЛОДА.

 

Відтак, на посаду голови Бродівської РДА пропонується затвердити Ореста Цигилика, Мостиської РДА – Степана Буняка та Сокальської РДА – Олега Пелиха.

 

Орест Цигилик – заступник голови Бродівської РДА, завершив Дрогобицький педагогічний інститут за спеціальністю «вчитель математики і фізики», магістр державного управління.

 

Степан Буняк – мобілізований, командир 2-ої мотопіхотної роти 3-го окремого мотопіхотного батальйону 24-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України з першого вересня 2014 року, завершив Львівський політехнічний інститут за спеціальністю «інженер-системотехнік».

 

Олег Пелих – у 2015 році працював на посаді заступника Соснівського міського голови, завершив НУ «Львівська політехніка» за кваліфікацією «магістр з управління навчальним закладом».

22.12.2015