Львів'яни «приватизували» вулицю і забороняють іншим проїзд нею.

Мешканці вулиці Сокільницької у Львові незаконно встановили шлагбаум, що унеможливлює проїзд вулицею для інших львів’ян. Вони не приховують, що дозволів не мають, але кажуть, що вже вирішують це, йдеться в дискусії у спільноті Врта-1.

 

Львів’янин Олексій Марценюк виклав у спільноті фотографії та розповів, що не міг проїхати перекритою вулицею. За його словами, він звернувся в поліцію, аби вирішити це питання, адже законом заборонено перешкоджати руху проїжджою частиною.

 

Натомість мешканці вулиці Сокільницької у коментарях до допису заявили, що мають повне право перекривати вулицю, адже відремонтована вона їхнім коштом. Також вони ззначають, що на дорозі граються їхні діти і їх треба убезпечити. Дозвіл, за словами мешканців, скоро буде і ніхто не буде користуватись їхньою вулицею. Окрім того, вони почали погрожувати дописувачам, які виступили проти їхнього шлагбауму.

 

Зазначимо, що ремонт вулиці зроблений спільно мешканцями та міською радою, і це не єдина вулиця у Львові, мешканці якої вклали власні кошти в благоустрій.

 

Виконувач обов’язків голови Франківської райадміністрації Орест Тимчишин сказав, що компетентні органи нічого про шлагбаум не знали. Наразі є припис про його демонтаж протягом трьох днів, пише Zaxid.net.

 

 

22.12.2015