Ветерани ОУН-УПА отримали надбавку до пенсії.

Сьогодні, 22 грудня, депутати Івано-Франківської міської ради ухвалили рішення про матеріальну підтримку військових, передає Галка.

 

Згідно з рішенням про надбавку до пенсії ветеранам ОУН-УПА, вони протягом 2016 року отримуватимуть 750 грн надбавки до пенсії від місцевого самоврядування. Це рішення підтримали 36 депутатів.

 

Другим рішенням Івано-Франківська міська рада звільнила учасників бойових дій в зоні АТО, членів їхніх сімей, членів сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції, які є мешканцями Івано-Франківська від сплати за житлово-комунальні послуги на 2016 рік.

 

Згідно з документом, пільги учасникам бойових дій в зоні АТО, членам їхніх сімей надаються у розмірі 75% з державного бюджету та 25% з міського бюджету, а членам сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції у розмірі 50% з державного та 50% з міського бюджетів.

 

Пільги надаються на централізоване водопостачання, водовідведення, газо- та електропостачання, центральне опалення, вивезення сміття, користування житлом, тощо.

22.12.2015