Барна-старший намагався винести Яценюка з Ради.

Народний депутат з Тернопільщини від БПП «Солідарність», старший брат голови Тернопільської ОДА Олег Барна сьогодні, 11 грудня, під час виступу глави уряду Арсенія Яценюка в сесійній залі парламенту напав на прем’єра, повідомляє УП.

 

 

Під час виступу Арсеній Яценюк попросив депутатів від БПП, у відповідь на їхню критику, звертатись з питаннями енергетики до «свого» міністра Володимира Демчишина.

 

Після цього, розповів народний депутат Леонід Ємець, до прем'єра підійшов депутат від БПП Олег Барна з букетом квітів. Букет призначався нардепу Миколі Томенку, у якого сьогодні день народження, проте його не було в залі.

 

Олег Барна спробував винести Яценюка з трибуни, але завадили нардепи від Народного фронту Іванчук та Бурмак, які спробували відтягнути нападника. Зав'язалася бійка.

 

Після інциденту Олег Барна зазначив, що не вважає свій вчинок європейським.

 

«Вчинок, може, не європейський, але інакшим методом це зло... Бо якщо Яценюк не піде, я дуже боюся, що його винесуть люди», – сказав він.

 

Він додав, що нардепи не ставлять свої підписи за відставку уряду, які він збирає.

 

«А це треба питати у тих сил, які критикують Яценюка, але два тижні думають підписувати чи не підписувати. Це нагадує ставлення повії до клієнта», – додав він.

 

11.12.2015