Суд відкрив провадження за позовом забудовників до Садового.

Судове засідання за позовом фірми «Львівоблагропромбуд» до міського голови Львова Андрія Садового відбудеться 28 грудня о 10.00 в приміщенні Галицького районного суду м. Львова, йдеться в ухвалі судді Галицького районного суду міста Львова про відкриття провадження у цивільній справі за позовом «Львівоблагропромбуду» до Андрія Садового, інтернет-видання Zaxid.net, Львівської міської ради про захист ділової репутації юридичної особи та відшкодування моральної шкоди, пише ЗіК.

 

Як йдеться в ухвалі, суддя Галицького районного суду міста Львова Мисько Х.М., розглянувши матеріали позовної заяви, встановив, що заява подана і оформлена в порядку ст.ст. 119, 120 ЦҐТ України, підлягає розглядові в судах загальної юрисдикції та підсудна Галицькому районному суду м. Львова.

 

Як писав Z, фірма «Львівоблагропромбуд» подала позов до суду проти Андрія Садового після його відеозвернення, в якому він закликав не купувати квартири у запланованій на вул. Варшавській-Сосновій новобудові, тому що забудовник є потенційним аферистом.

 

Окрім того, учора виконавчий комітет ЛМР скасував дозвіл фірмі «Львівоблагропромбуд», посилаючись на відсутність висновку державної експертизи. У забудовника спростовуютьвідсутність необхідних документів.

09.12.2015