У комісії містобудування – 4 забудовники, Марцінків каже, що так вирішила громада.

До депутатської комісії з питань містобудування та земельних питань Івано-Франквської міської ради увійшли чотири депутати від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», які є представниками будівельних компаній, пише Курс.

 

«Забудовників у комісію пустила не фракція «Свободи», а їх обрала громада міста Івано-Франківська, яка проголосувала», – прокоментував склад комісії міський голова Івано-Франківська свободівець Руслан Марцінків.

 

За його словами, представники БПП написали відповідні заяви і мають право працювати в комісії.

 

Наразі до земельної комісії входить один «свободівець» Андрій Строїч – директор ТОВ «Гендлярка», один депутат від «Самопомочі» Іван Гарасимко - юрисконсульт ДП «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат» та чотири депутати від БПП «Солідарність».

 

Зокрема, Володимир Яблонь – комерційний директор ПП «Будівельна компанія «Ярковиця», Микола Ковальчук – директор ПП «Вамбуд», Володимир Фецич – директор ТзОВ «Форте-Буд» та Володимир Балагура – виконавчий директор ПП «Будівельна компанія «Ярковиця».

 

Руслан Марцінків прокоментував і незгоду фракцій УКРОП та «Самопоміч» з голосуванням щодо складу депутатських комісій.

 

За його словами, представникам від УКРОПу запропонували очолити комісію з питань оренди та приватизації комунального майна, «Самопомочі», а саме Ірині Кулинич, – комісію з питань підприємництва та регуляторної діяльності.

 

«У проекті рішення ми лишили вакантними посади голів цих комісій. І я не відмовляюся від своїх слів. Як тільки будуть написані заяви, вони зможуть очолити комісії», – сказав Руслан Марцінків.

03.12.2015