УКРОП у міській раді погрожує через суд скасувати ухвалені вчора рішення.

Голова факції УКРОП в Івано-Франківській міській раді Володимир Олійник звинуватив нову більшість міської ради в «бєспрєдєлі» та ігноруванні закону, пише Фіртка.

 

«До більшості увійшли: націонал-комуністична «Свобода», Батьківщина і безідейна «партія адмінресурсу» – БПП «Солідарність». Вони цинічно поглумилися над законодавством про місцеве самоврядування, порушили щонайменше три статті чинного Регламенту міськради і «наплювали» на представників громади від половини міста. Після того, як ця незрозуміла більшість провела всі кулуарно-заплановані рішення, влада фактично узурпована і місто фактично стало приватизованим однією політичною силою», – поскаржився Володимир Олійник.

 

За його словами, фракція УКРОПу розглядає можливість звернення в Адмінсуд з позовом щодо відміни вчорашніх незаконних рішень, ухвалених міськрадою на першій сесії.

 

«Виходячи з ситуації в раді, УКРОП швидше за все займе нішу конструктивної опозиції до міської виконавчої влади. Основне завдання – демонструвати людям правду, пропонувати свої програми розвитку міста та не дозволяти кбільшості расти так, як це було в минулій каденції», – наголосив Володимир Олійник.

02.12.2015