Німецька ІТ-компанія, що спеціалізується на боротьбі з фінансовими зловживаннями, відкриває у Львові свій офіс.

СЕО німецької компанії b-next Вольфганг Фабіш розповів, що у Львові вже набрана команда молодих ІТ-спеціалістів і 26 листопада відбудеться офіційне відкриття українського офісу. Львів стане четвертою локацією компанії після Герфорда, Лондона та Нью-Йорка, повідомляє львівський ІТ-кластер.

 

«Ми набрали команду молодих, освічених, чудово навчених і мотивованих ІТ спеціалістів у Львові. Вже знайдено вдале місце для офісу і зараз ми на шляху до перших великих успіхів з цією новою командою» – сказав Вольфганг Фабіш.

 

«b-next Capital Markets Compliance (CMC) це єдина комплексна платформа для виявлення зловживань на ринку, операцій з використанням конфіденційної інформації, використання службового становища в особистих інтересах, моніторингу похідних цінних паперів і позабіржової торгівлі, та забезпечення найкращої виконавчої звітності і моніторингу торгової діяльності», – розповіли про нового члена спільноти у львівському ІТ-кластері.

 

Як пише AIN.ua, німецька компанія на ринку вже понад 20 років, а її програмним забезпеченням користуються понад 100 банків, фінустанов та регуляторних органів.

18.11.2015