Садовий обіцяє, що «Самопоміч» стане прикладом об’єднання політичних сил.

Утретє обраний міським головою Львова Андрій Садовий, лідер «Самопомочі», розповів про те, як його партія створюватиме коаліції у місцевих радах, до яких пройшла, передає телеканал 112.

 

«Самопоміч» не буде входити в коаліцію з «Опозиційним блоком», з колишніми регіоналами, комуністами, а з тими силами, які займають державницьку позицію, за Україну, треба сідати за один стіл і працювати. Українці вміють сперечатися, вміють битися, але не вміють працювати разом, тому треба показувати цей приклад, і «Самопоміч» має таку задачу у всіх радах, де вона пройшла, де є підтримка», - наголосив Андрій Садовий.

 

Також він зазначив, що новообрана міська рада Львова подобається йому значно більше за попередників.

 

«Останні п'ять років у мене не було співпраці з депутатським корпусом, який, на жаль, не завжди займав конструктивну позицію в інтересах громади міста Львова. Сьогодні обрана нова міська рада, яка на дві голови вища, тому наше завдання – разом працювати, вирішуючи ті складні питання, які сьогодні стоять перед містом, і показувати приклад для України», - сказав Андрій Садовий.

 

Зазначимо, у Львівській міській раді попереднього скликання більшість становили депутати ВО «Свобода».

 

Як повідомляв Z, Андрій Садовий переміг у другому турі виборів міського голови Львова з результатом 61,1% голосів. Його суперника, свободівця Руслана Кошулинського підтримали 36,8% виборців. «Самопоміч» отримала в міській раді Львова більшість мандатів.

 

Зазначимо, Андрій Садовий обіймає посаду мера Львова з 2006 року.

17.11.2015