Саакашвілі аґітує за Садового.

Колишній президент Грузії, а сьогодні голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив про підтримку Андрія Садового на виборах міського голови Львова, передає Zaxid.net.

 

Міхеїл Саакашвілі каже, що знайомий з Андрієм Садовим ще з часів свого президентства у Грузії і відтоді він спостерігає за розвитком Львова.

 

«Я добре знайомий із Андрієм Садовим, ще коли був президентом Грузії, коли він усіляко розвивав відносини між Тбілісі і Львовом, і він завжди справляв враження розумного, інтеліґентного, патріотичного українця», — заявив Міхеїл Саакашвілі.

 

Крім того, на думку Саакашвілі, за час, коли Садовий керує містом, роль Львова в загальноукраїнських процесах суттєво зросла.

 

Як повідомляв Z, сьогодні кандидатів на посаду міського голови Львова Андрія Садового та Руслана Кошулинського закликали пройти перевірку на детекторі брехні. «Свободівець» мав зробити це зранку, а чинного бурмистра запрошували на 14-ту год. Проте у виборчому штабі Андрія Садового перевірку на поліграфі назвали маніпуляцією від «свободівців» й закликали правоохоронні органи не втручатись у виборчий процес.

 

Другий тур виборів міського голови у Львові відбудеться цієї неділі, 15 листопада.

12.11.2015