Волонтерів центру «Допоможи фронту» виселили з приміщення Головпоштамту.

Керівник львівської філії Укрпошти Микола Ростов виселив волонтерський центр «Допоможи Фронту» зі займаного ним приміщення у будівлі Головпоштамту, повідомив керівник центру Богдан Масляк на своїй сторінці у мережі Facebook.

 

«Цитую пана Ростова, який бомбардує нас з першого дня, відтоді як його призначили на посаду начальника пошти у Львівській області: Ну що, все, війна завершилася, коли вибираєтеся? А то мені тут порядок треба наводити», – написав Богдан Масляк.

 

Він розповів, що спочатку керівництво Львівської філії Укрпошти планувало здавати займане волонтерами приміщення в оренду, після того, як орендар відмовився від нього, на пошті почали мотивувати необхідність виселення волонтерів тим, що «потрібно ставити котельню і переносити в це приміщення касу». Також, за словами Богдана Масляка, волонтерам пропонували переїхати в приміщення на вул. Любінській, проте в ньому немає опалення. За його словами, місцеве керівництво Укрпошти скаржиться на те, що на нього «тиснуть з Києва».

 

Сьогодні, за словами Богдана Масляка, задній вхід до приміщення почнуть замуровувати і волонтери пакують речі, проте наразі не знають, куди переїде центр «Допоможи фронту».

10.11.2015