Міністерство молоді і спорту розслідує роботу кас стадіону «Львів Арена» під час продажу квитків на матч Україна-Словенія.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов доручив своїм підлеглим провести службове розслідування щодо безвідповідальних дій керівництва стадіону «Львів Арена». Про це він повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«Ситуація, що склалася з продажем квитків на футбольні матчі в Україні - ганебна. Цілком поділяю та розумію справедливе невдоволення вболівальників. Всіх, хто прагнув купити квитки в касах Арени-Львів, щоб підтримати збірну України в надважливому матчі зі Словенією, а натомість зіткнувся з купою проблем та перешкод. З таким «сервісом» - ми ніколи не зможемо збільшити кількість вболівальників на наших футбольних аренах. Люди махнуть рукою та краще сидітимуть вдома, ніж даремно витрачатимуть свій час та нерви на безкінечні черги. І будуть, до речі, абсолютно праві», – написав міністр.

 

«Кількість виділених квитків - це одне питання. Але, як так сталося, що на Арені-Львів працювали не всі каси, знаючи попередньо, що на цей матч плей-офф Євро-2016 буде шалений ажіотаж? Дав доручення провести службове розслідування відносно безвідповідальних дій керівництва стадіону Арена-Львів. Про результати та висновки обов’язково повідомлю вболівальників футболу», – додав Ігор Жданов.

 

Як повідомляв Z, під час продажу квитків на матч між збірними України та Словенії, що відбудеться 14 листопада, уболівальники стояли в довжелезних чергах, перекривали вулицю Стрийську, зкидували каси яйцями. За словами футбольних фанів, касири займались спекуляціями.

 

Директор стадіону «Львів Арена» Денис Ринський заявляв, що квитків усім не вистачило, тому що Федерація Футболу України виділила їх обмежену кількість.

10.11.2015