Центр видачі посвідчень водія відновлює роботу.

10 листопада свою роботу відновить Центр із надання послуг населенню щодо реєстрації, перереєстрації автотранспорту та видачі посвідчень водія, повідомляють Вікна з посиланням на Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

 

Обіцяють, що Центр відновить свою роботу у повному обсязі та звичному режимі праці.

 

Нагадаємо, припинення роботи центру було пов’язано із реорганізацією структури підрозділів МВС, адже 7 листопада втратив чинність закон про міліцію, натомість в Україні офіційно з’явилась Національна поліція.

 

Також в Івано-Франківську є ще одна приємість для водіїв: як пише Галка, вже до кінця року в центрі міста, на в’їздах на площу Ринок, облаштують паркомати.

 

В комунальному департаменті запевняють, що розробили аналогічні проекти і для інших зон міста, втім міська рада гроші на них не дає.

 

Наразі комунальники думають оголосити конкурс на ведення такої діяльності, щоб зацікавлені підприємці власноруч закупили паркомати і встановили їх на вулицях. Але є побоювання, що франківці не будуть справно платити за паркування, оскільки покарання законом не передбачене.

10.11.2015