54 вчителі отримали від міста по 25 тис. грн.

У Львові 54 вчителі, переможці конкурсу «Успішний вчитель», отримали сертифікати на одноразову грошову винагороду по 25 тис. грн, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Вже сьогодні ви повинні мати кошти на картці, отримаєте 25 тисяч гривень мінус податки — це 19,5 тисячі гривень. А в грудні на засіданні сесії ми додамо ще 5,5 тисячі гривень, щоб була сума 25 тисяч», — зазначив міський голова Андрій Садовий.

 

Андрій Садовий також зазначив, що школи, вчителі яких сьогодні отримали винагороду, будуть першими у списку на оновлення інтерактивних класів фізики, хімії, біології у наступних роках.

 

Міський голова розповів учителям про те, що мріє, аби Львів був першим серед міст за ЗНО та щоб його університети входили до 100 найкращих у світі.

 

«Будемо мати мудрих дітей, будемо мати мудрих львів'ян і українців — вирішимо всі проблеми, які є в Україні», — додав Андрій Садовий.

 

Як розповіла в.о. начальника управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, до вибору успішних вчителів долучилися не тільки педагогічні колективи та адміністрації навчальних закладів, а й батьки та вчителі, які, власне, дістають освітні послуги. Управління освіти отримало 60 заявок від охочих учителів взяти участь у цій програмі. Відтак комісія визнала переможцями програми «Успішний вчитель» 54 педагогів.

06.11.2015