Відкрився новий філіал візового центру Італії.

Новий філіал візового центру Італії, відкритий компанією «Віза менеджмент сервіс Україна», запрацював в Івано-Франківську за адресою вул. Січових Стрільців, 48, передає Фіртка.

 

Центр відкрився в рамках розширення сфер присутності Посольства Італії в Україні, його робота спрямована на оптимізацію процесу отримання віз та на підвищення рівня послуг Візового Відділу Посольства Італії та Візового центру VMS.

 

Подача документів до Візового центру Італії виробляється за попереднім записом.

 

У Візовий центр Італії мають право подавати документи громадяни України та іноземні громадяни з дозволом на постійне проживання в Україні. Заявники повинні подавати документи до Візового центру Італії особисто. Вхід до Візового центру Італії дозволений тільки заявникам на візу.

 

Неповнолітні заявники повинні подавати документи у Візовому центрі Італії у супроводі своїх батьків.

 

Центр працює з понеділка до п’ятниці з 9 до 16 год. Без перерви на обід, видача документів триває у робочі дні з 9 до 17 год. без попереднього запису.

 

Вартість послуг Візового центру Італії становить 18,33€ + 20% ПДВ за кожного заявника.Оплата здійснюється в гривнях готівкою в касах банку «Правекс», що розташовані в приміщенні Візового центру.

 

За додаткову оплату можна замовити кур'єрську доставку паспортів, переклад стандартної документації і оформити медичну страховку.

 

VMS – це єдина уповноважена Посольством Італії в Києві організація, що з 2012 року провадить діяльність візового центру, а саме приймає запити на отримання віз в Італію і відповідну документацію.

 

Також візові центри Італії працюють в Києві, Львові, Одесі, Харкові, Херсоні, Дніпропетровську та Вінниці. Недавно відкрився Центр в Маріуполі.

06.11.2015