Розпочалась робота з підготовки проведення державної підсумкової атестації.

На Львівщині почалась підготовка до ДПА. У Міністерстві освіти та науки України уже затвердили графік проведення ДПА для учнів 4, 9 та 11 класів у 2016 році, розповіла начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сислюк, передає ЗіК.

 

Ірина Сислюк зазначила, що учні четвертого класу в 2016 році в період з 10 до 20 травня складатимуть ДПА з трьох дисциплін (української мови, літературного читання та математики). З 1 до 10 червня іспит складатимуть учні 9 класу – з української мови, математики та з одного із запропонованих предметів: української чи зарубіжної літератури, історії, іноземної мови, правознавства, географії, біології, хімії, фізики, інформатики, мови національних меншин. Запропонований предмет обирає педагогічна рада школи.

 

Державна підсумкова атестація для учнів 11 класу відбуватиметься із 5 до 30 травня із трьох предметів, два з яких будуть у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

 

«ДПА для учнів 11 класу з англійської мови буде обов’язковим предметом, однак проводитимуть її в навчальному закладі. У формі ЗНО випускники складатимуть ДПА з української мови та одного предмета на вибір – математики чи історії України», – пояснила Ірина Сислюк.

05.11.2015