Федерація футболу України виділила ще 840 квитків на матч Україна-Словенія.

Директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив, що Федерація футболу України виділила ще 840 квитків Львову, від яких відмовились словенці.

 

«Цієї кількості квитків якраз вистачить для того, аби виконати обіцяне мною перед обуреними вболівальниками, котрі у вівторок блокували Стрийську. Люди організувалися та сформували список, за яким у звичний спосіб (заповнені анкети, не більше 4 квитки в одні руки) вони отримають квитки. Відбудеться це за місцем розташування регіональної федерації футболу», – написав Денис Ринський.

 

На цьому можливості стадіону щодо задоволення потреб на збірну, за його словами, закінчились. Тому директор стадіону люб'язно просить «більше не закидувати яйцями зачинені віконця касс».

 

«На майбутнє будемо працювати над тим, аби Федерація Футболу виділяла для кас стадіону значно більшу квоту квитків. Не будемо забувати про те, що саме завдяки львівській підтримці Збірна України показує високі спортивні результати на Арені Львів», – додав Денис Ринський.

 

Нагадаємо, протягом кількох днів уболівальники збірної України з футболу стояли в чергах у каси львівського стадіону, аби придбати квитки на матч Україна-Словенія, що відбудеться 14 листопада. Вони двічі перекривали на знак протесту вулицю Стрийську та закидували каси яйцями, скаржачись, що квитки розпродані спекулянтам.

05.11.2015