Садовий та Кошулинський дебатуватимуть у прямому ефірі.

Чинний міський голова Львова Андрій Садовий та його опонент у другому турі виборів від ВО «Свобода» Руслан Кошулинський таки зустрінуться і проведуть дебати, повідомляє Zaxid.net.

 

Модератором дебатів буде відомий український журналіст, заступник головного редактора тижневика «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін.

 

Планується, що прямі теледебати між двома кандидатами на посаду міського голови Львова розпочнуться у п'ятницю о 19:30 і триватимуть півтори години. І Руслан Кошулинський, і Андрій Садовий вже підтвердили свою участь у цих дебатах.

 

«Національні дебати» матимуть шість раундів. Під час двох із них кандидати ставитимуть запитання один одному, після чого йтимуть три блоки запитань від модератора, аудиторії та із соціальних мереж. Наприкінці учасники матимуть можливість зробити підсумок, але в жодному разі не аґітуючи, розповіли у прес-службі телеканалу UA:Перший.

 

Як повідомляв «Z», учора і Руслан Кошулинський, і Андрій Садовий виступили перед Громадською радою при Львівській обласній державній адміністрації. Перший заявив про свою перемогу у цих «дебатах», а другий сказав, що дізнався про те, що це були «дебати», постфактум з Інтернету.

 

Згідно з офіційними результатами виборів, у першому турі Андрій Садовий отримав 141 255 голосів (49,2%), а Руслан Кошулинський — 35 200 голосів (12,3%). Другий тур виборів відбудеться 15 листопада.

04.11.2015