Насалик звинуватив нардепів у лобіюванні інтересів нафтотрейдерів, через яких Франківщина втрачає мільйони гривень.

Кандидат на посаду міського голови Івано-Франківська від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», народний депутат Ігор Насалик обурений тим, що парламент не підтримав законопроект №2388а. Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«У Верховній Раді не знайшлося достатньої кількості чесних депутатів, які б підтримали законопроект 2388а, що його подали я та Ніна Южаніна (голова податкового комітету ВРУ. — Ред.). Проект має змусити торгівців нафтопродуктами нарешті сплачувати акцизні податки до місцевих бюджетів. Лише Івано-Франківськ на недосконалості законодавства, яким користуються "знавці" ринку, втрачає не менше 150 мільйонів гривень на рік. Що мали б йти на лікарні, школи, дитячі садки», — написав Ігор Насалик.

 

Він зазначив, що деякі парламентарі замість того, щоб виправити цю несправедливість, відкрито лобіювали інтереси нафтотрейдерів і сірі схеми сплати податку.

 

Нардеп додав, що не відступиться, тому що парламент має «служити народу, а не бензоколонкам».

 

Нагадаємо, Ігор Насалик у другому турі виборів міського голови Івано-Франківська змагатиметься зі «свободівцем» Русланом Мірцінківим.

04.11.2015