Пристрасті за квитками на матч Україна-Словенія тривають, але дирекція заявила, що вони розпродані.

Фани, які хочуть потрапити на матч збірної України проти збірної Словенії, що відбудеться у Львові 14 листопада, вже кілька днів поспіль стоять у чергах від шостої ранку, але сьогодні каси взагалі не відкрили, передає Галінфо.

 

Зі слів очевидця, коли у касах заявили, що сьогодні продавати квитки на матч за путівку на європейську першість не будуть, люди придбали два лотки яєць і закидали ними каси.

 

«Вчора ми зняли на відео, як вони продавали квитки в підсобному приміщені. Тобто квитки продають спекулянтам, а люди стоять в черзі і не можуть купити квитки на матч», — зазначив очевидець.

 

Деякі уболівальники приїхали до Львова за квитками з інших областей, вони обурені неможливістю повболівати за свою збірну.

 

Учора, коли конфлікт розпалився, футбольні фани перекрили вул. Стрийську в напрямку до Сокільників, проте поліції вдалося владнати ситуацію.

 

Водночас директор стадіону «Арена Львів» на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив, що квитків у касах більше не буде.

 

«Федерація Футболу України виділила стадіону під реалізацію близько 6,5 тис. квитків. Вся ця квота була реалізована через каси стадіону протягом двох днів!

 

Всі інші квитки є у розпорядженні безпосередніх організаторів матчу: ФФУ та регіонального представництва Федерації Футболу у Львівській області.

 

Я розумію обурення людей, які стоять годинами перед касою, при цьому механізм рівномірного розповсюдження квитків було дотримано — квитки відпускалися по 4 шт. максимум в одні руки! На жаль, стадіон має обмежену кількість посадкових місць, тоді як бажаючих є в рази більше.

 

Тому маю велике прохання до всіх, хто шляхом підбурення активістів намагається блокувати дороги і вимагати відкриття кас — не робіть цього! Квитків немає і в касах стадіону не буде! Так трапляється, що часто ми не в змозі догодити абсолютно всім!», — написав Денис Ринський.

 

Натомість, пишуть львів'яни у соцмережах, на учорашній матч Шахтар–Мальме квитки можна було придбати просто перед стадіоном за ціною часом у кілька разів меншою за номінал.

04.11.2015