Кошулинський радіє, що переміг на дебатах, Садовий каже, що вперше про них чує.

Громадська рада при обласній державній адміністрації запросила виступити учасників другого туру виборів міського голови. «Свободівець» Руслан Кошулинський вирішив, що це дебати з опонентом, а чинний керівник ради Андрій Садовий — що це ще один виступ поміж іншими справами.

 

Руслан Кошулинський у своїй промові перед членами Громадської ради при ЛОДА, що мала стосуватись до проблем міста та шляхів їх вирішення, висловив обурення тим, що про нього пишуть в партійній газеті «Самопомочі», передає Вголос. Зокрема, «свободівець» образився за виявлену неповагу до його професії кухаря-технолога, а також за твердження про те, що вплив на нього здіснюють кримінальний авторитет Вова Морда та колишній генпрокурор Олег Махніцький.

 

Проте Руслан Кошулинський домігся того, щоб Громадська рада підтримала його кандидатуру в другому турі виборів. Як пише сайт 032.ua, за Руслана Кошулинського проголосували 52 члени ради, проти — двоє, 19 — утримались. Під час голосування після виступу Андрія Садового «за» висловилися четверо членів Ради.

 

Водночас чинний міський голова Андрій Садовий на своїй сторінці у мережі Facebook написав, що вперше дізнався про так звані дебати вже постфактум, з мережі.

 

«З подивом дізнаюсь з інтернету, що я програв сьогодні якісь дебати з паном Кошулинським. Так от. Мене запросили виступити на громадській раді Львівської обласної державної адміністрації. Є така структура. Я приїхав та й виступив, відповів на запитання членів ради. З'ясував на місці, що там же ж був і п. Кошулинський, який виступав ще раніше. Жодних питань-відповідей, жодної дискусії між нами за форматом не було.

 

Коли вже поїхав звідти, то дізнався, що відбулось голосування і громадська рада вибрала собі мера. Keep calm and be yourself», — написав він.

04.11.2015