Партія Добродомова у другому турі виборів міського голови підтримає свободівця Кошулинського

Хоча до ВО «Свобода» накопичилось багато питань за час їхньої роботи у Львівській міській раді, Дмитро Добродомов готовий підтримати у боротьбі за посаду міського голови свободівця Руслана Кошулинського, заявив лідер «Народного контролю» в коментарі Галінфо.

 

«Я готовий підтримати Руслана Кошулинського у другому турі виборів міського голови Львова. Попри те, що до самої «Свободи» за час її діяльності у Львівській міській раді є дуже багато питань, вони все ж здійснили позитивні кроки. Перше – вони провели внутрішньопартійну люстрацію. Друге – конкретно до Кошулинського, який дуже добре зарекомендував себе на посаді віце-спікера парламенту, а також під час подій на Майдані, а згодом і в АТО, претензій немає. Якщо Руслан Кошулинський готовий підтримати наші головні програмні засади щодо проведення відкритих конкурсів на заміщення посад, відкрити рішення виконкому та надати можливість контролювати ці процеси з боку громади, то я і «Народний контроль» готові його підтримати», - заявив Дмитро Добродомов.

 

Проте, додав він, зі самим Русланом Кошулинським ці питання наразі не обговорювались.

 

Дмитро Добродомов також пояснив, чому не підтримуватиме у другому турі Андрія Садового.

 

«Питань до Садового багато, одне з них з приводу того, що 30% у списках «Самопомочі» на цих виборах – це чиновники. Депутати повинні здійснювати контроль. Не може чиновник контролювати чиновника. Садовий говорить, що Львів відкритий для світу. Для туристів Львів відкритий, але не для львів’ян, адже за відкритістю діяльності виконавчих органів Львів посідає 16 місце у рейтингу», – сказав він.

 

Як писав «Z», у ТВК Львова оголосили, що 15 листопада відбудеться другий тур виборів міського голови, тому що Андрій Садовий набрав менше, аніж 50%+1 голосів.

 

Сам Дмитро Добродомов отримав понад 10% довіри виборців.

29.10.2015