"Самопоміч" офіційно висунула Садового кандидатом на посаду міського голови.

Він також буде кандидатом у депутати міської ради Львова від своєї партії.

 

Як повідомляє ZAXID.NET, нині, 22 вересня, у Львові відбулися збори членів Львівської міської та Львівської обласної організацій політичної партії "Об'єднання "Самопоміч"", на яких ці організації висунули своїх кандидатів у депутати місцевих рад Львівщини та кандидатів на посади міських голів області.

 

На зборах чинного міського голову Андрія Садового висунули кандидатом "Самопомочі" на посаду міського голови Львова. Садовий балотуватиметься на цю посаду учетверте. Уперше - у 2002 році, коли він програв вибори Любомиру Буняку. З 2006 року є міським головою Львова. За інформацією ZAXID.NET, Садовий очолить також список партії до Львівської міської ради.

 

До обласної ради "Самопоміч" поведе директор з інформаційних програм Телеканалу новин "24" Парасковія Дворянин. Нагадаємо, що під логотипом "24" веде мовлення ПрАТ "ТРК "Люкс"" (Львів), власниками якого, за даними Державного реєстру телерадіоорганізації, станом на 1 серпня цього року, є Роман Андрейко, Оксана Андрейко та Катерина Кіт-Садова, дружина Андрія Садового.

 

Як вже інформував "Z", про свій намір балотуватися на посаду міського голови Львова заявили також колишній народний депутат та колишній депутат міської ради Львова Руслан Кошулинський (висунений ВО "Свобода) народний депутат Ігор Васюник (ймовірно, як самовисуванець), народний депутат Оксана Юринець (ймовірно, буде висунена партією "Блоком Петра Порошенка "Солідарністю""), народний депутат Дмитро Добродомов (висунений місцевою організацією партії "Громадський рух "Народний контроль"") та Володимир Гірняк (ймовірно, буде висунений партією "Громадянська позиція").

 

22.09.2015