СБУ знайшла хабарника серед реєстраторів автомобілів.

Підозрюваний брав 3000 грн за прискорення реєстрації.

 

Як повідомляє прес-служба управління СБУ у Львівській області, співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали на хабарі працівника Центру надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів у місті Львові та Пустомитівському районі при Головному управлінні МВС України у Львівській області.

 

За прискорення реєстрації кожного транспортного засобу цей зловмисник, як стверджують в СБУ, систематично вимагав у власників по 3 тисячі гривень. Співробітники спецслужби затримали міліціонера у власному кабінеті під час отримання чергового хабара. Проти нього відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

 

Нагадаємо, як повідомляв "Z", СБУ проводила нині, 17 вересня, обшук у приміщенні колишнього МРЕВ ДАІ, що тепер називається Центром надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів з обслуговування м. Львова та Пустомитівського району при ГУМВСУ у Львівській області, на вул. Данила Апостола у Львові. У приміщення нікого не впускали і не випускали. 

 

17.09.2015