"ПБС" освоює 326 млн грн на ремонті дороги Львів-Мукачево в області.

Цю фірму пов'язують з народним депутатом Олександром Шевченком, що балотуватиметься на посаду міського голови Івано-Франківська від "УКРОПу".

 

Як повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, ТОВ "ПБС" з 2 вересня вже активно працює над поточним середнім ремонтом двох ділянок дороги Н-09 (Львів-Мукачево) в області загальною довжиною 67 км. Наразі роботи тривають поруч з Рогатином і в Рогатині. Ремонтники застосовують технологію холодного ресайклінгу старої дорожньої основи.

 

 

Нагадаємо, як повідомляв "Z", пропозиція ТОВ "ПБС" вартістю майже 326 млн грн щодо ремонту двох ділянок дороги Н-09 - км 318+925 – км 341+700 та км 349+123 – км 393+660 - була акцептована тендерним комітетом Служби автодоріг в області 17 серпня. Договір з ТОВ "ПБС" у Службі автодоріг уклали 31 серпня. Оскаржувати рішення тендерного комітету, що стосувалося цих ділянок Н-09, до Постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері державних закупівель, забажало лише ТОВ "Шляхбуд-ЛІМ", хоча дешевші пропозиції, ніж "ПБС", мали ще дві компанії - ТОВ "ШБ Альтком" з Маріуполя та ПП "Дорлідер" з Одеси. Втім, скаргу "Шляхбуд-ЛІМ" в АМК залишили без розгляду, оскільки її подали запізно. 

 

Як інформує інтернет-видання "Наші гроші", ТОВ "ПБС" контролює народний депутат Олександр Шевченко, колишній директор ТОВ "Скорзонера", що розвиває курорт Буковель та є концесіонером аеропорту в Івано-Франківську. Як вже розповідав "Z", Шевченко балотуватиметься на посаду міського голови Івано-Франківська від "УКРОПу".

 

15.09.2015