У Службі автодоріг області визначили переможців найбільшого цьогорічного тендеру.

Фірма, наближена до народного депутата, отримає майже 326 млн грн за ремонт окремих ділянок дороги Львів-Мукачево на Івано-Франківщині. Відомо також, хто ремонтуватиме дорогу зі Стрия до Івано-Франківська, а також з Ворохти до Верховини і Косова.

 

Як повідомляє агенція новин Galka.if.ua, ТОВ "ПБС", інтереси якого захищає народний депутат Олександр Шевченко, виграло конкурс на ремонт 67 км дороги Н-09 (Львів-Мукачево) в межах області за майже 326 млн грн. ТОВ "Автомагістраль-Південь", що є підрядником ТОВ "ПБС" у ремонті дороги Н-09 в межах Львівської області, виграло конкурс на ремонт дороги 19 км дороги Н-10 (Стрий-Мамалига) в межах області за майже 93 млн грн.

 

Нагадаємо, за інформацією "Бліц-інфо", народний депутат Олександр Шевченко 4 серпня ходив вивчати тендерну документацію, зокрема конкурсні пропозиції інших учасників торгів, що претендували на ремонт цих ділянок доріг, у супроводі представників "ПБС". 

 

Пропозиція “ПБС”, що стосувалася ремонту дороги Н-09, була зовсім не найдешевшою. За 254 млн. грн пропонувало виконати ремонт ТОВ "ШБ Альтком" з Маріуполя. Натомість, ПП "Дорлідер" з Одеси - за 261 млн грн. Як випливає з матеріалів Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, пропозиція "Автомагістралі-Південь", що стосувалася ремонту дороги Н-10, так само не була найдешевшою.

 

Крім того, тендерний комітет Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області визначив переможця конкурсу на ремонт майже 60 км дороги Р-24 (Татарів-Кам'янець-Подільський) в межах області, здебільшого у Верховинському та Косівському районах. Ним стало ТОВ “Шляхбуд-ЛІМ” з Івано-Франківська, що зробило найдешевшу пропозицію  – 105,2 млн грн.

 

Як вже інформував "Z", керівник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Микола Проців звинуватив одного з нардепів від Івано-Франківщини у погрозах на свою адресу.

 

17.08.2015